Управление на Youtube плейлист0 min read

Случвало ли ви се е да си подберете любими клипове, групирани в плейлист, и някой клип да изчезне след време, поради изтриване от неговия автор?


YoutubePlaylist

В опит да избегнете подобни загуби, бих ви препоръчал да превърнете една, на пръв поглед ненужна, функция на youtube в нещо много полезно.

Разработчиците от Google ни предлагат възможност да добавим етикет към всеки един клип във всеки наш плейлист, напр. за подсказване от кой филм е дадената песен.

Screenshot (38)

Ние ще направим същото като добавим и самото заглавие в етикета (вж.по-горния пример). Разбира се, какво друго ще добавите или в каква комбинация ще съчетаете този етикет, изисквания няма, освен че имате ограничение от 150 знака на етикет.

Има и друг начин да разберете името на клипа, но не винаги е ефективен. Просто да пуснете клипа и да видите заглавието преди плеърът да премине на следващия.

Screenshot (36)

Важно: След известен период, youtube вместо нас „чисти“ липсващите клипове от плейлиста, затова се препоръчва периодично да се проверяват, иначе ще се сблъскате със следното съобщение:

Screenshot (37)

Как се добавя етикет към клип в плейлист

Screenshot (39)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *